25.04.2016 20160421_105746_web.jpg

Bryndzová nátierka s bylinkami a medvedím cesnakom

Bryndzová nátierka v trochu inej verzii, plná byliniek, medvedieho cesnaku, no všetkého fajného, čo jar prináša. Nátierku si môžete dať aj na mäso, či cestoviny. Super sa doplní s paradajkou, či reďkovkou.
Počet porcií Predpríprava Príprava
4 porcie 10 minút

Suroviny

  • 1 hrnček bryndze (nepasterizovanej)
  • 5 lístkov medvedieho cesnaku
  • 1 stonka novej cibuľky
  • 1PL kôpru
  • 1PL žeruchy
  • 1PL maslo Ghee
  • káskový celozrnný chlebík
  • 1 paradajka

 

 

Postup prípravy

Všetky zelené bylinky nakrájame nadrobno aj cibuľku. Maslo Ghee roztopíme a zamiešame s bryndzou. Primiešame aj bylinky. Z chlebíka si urobíme hrianku. Pomazánku natrieme na hrianku a papáme s paradajkou alebo reďkovkou.

 

20160421-105746-web.jpg20160421-105837-web.jpg

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     E-shop
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk