24.05.2017 20170524_113307_web.jpg

Cestoviny z červenej šošovice a la Caprese

Vyskúšala som jednoduchý cestovinový recept na spôsob šalátu Caprese, pričom som použila 100%-tne bezlepkové cestoviny z červenej šošovice. Vynikajúca, svieža a ľahká kombinácia pre teplé dni.
Počet porcií Predpríprava Príprava
2 porcie 15 minút

Suroviny

  • 150g  bezlepkových cestovín z červenej šošovice (viď obrázok nižšie - kúpite v potravinách FAJNE v KE - Dargov)
  • 1 balenie Mozarella
  • 1 hrsť čerstvej bazalky
  • 1 hrsť čerstvého špenátu
  • 8ks cherry paradajok

 

Na zálievku:

 

  • 4PL kvalitného panenského olivového oleja
  • 2PL vody
  • 1ČL sušenej bazalky
  • 1/2ČL sušeného cesnaku
  • 1/2ČL kokosového cukru
  • 1ČL balzamikovej glazúry
  • štipka soli, korenia a chilli korenia

Postup prípravy

Cestoviny si uvaríme podľa návodu v osolenej vode 7 minút. Kým sa varia nakrájame si mozarellu, bazalku, špenát aj paradajky. 

 

Pripravíme si marinádu zmiešanám všetkých ingrediencií v surovinách na marinádu. 

 

Po uvarení cestoviny zmiešame s bazalkou, špenátom, paradajkou a mozarellou a prelejeme ich zálievkou. Podávame na teplo alebo na studeno. Oba spôsoby  chutia výborne. 

 

Čerstvé originálne suroviny z tohto receptu nájdete na:

https://www.facebook.com/fajnepotraviny/?fref=ts

 

20170524-11004-web.jpg20170524-110400-web.jpg20170524-112728-web.jpg20170524-113047-web.jpg20170524-113307-web.jpg

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     E-shop
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk