08.02.2019 20190207_162808_web.jpg

Čokoládové ganache srdiečka plnené malinami

Valentín je doslova baštou pre sladké zdravé recepty. Zdravé sladkosti sú obľúbené a tak som sa rozhodla prispieť do vašej zbierky valentínskych receptov. Čokoláda je navyše afrodiziakum a v kombinácii s malinami vyvolá chuťovú explóziu.
Počet porcií Predpríprava Príprava
4 srdiečka 10 minút + tuhnutie v mrazničke 2 hodiny

Suroviny

  • 200g tmavej aspoň 70% čokolády (ja mám rada značku Vivani)
  • 5PL kokosovej smotany (môžete použiť aj sójovú, alebo ryžovú)
  • 2 hrste mrazených malín

Postup prípravy

Príprava je extrémne jednoduchá. V mise nad parou si roztopíme čokoládu nalámanú na kúsky. Potom k nej pridáme smotanu a zamiešame. Mrazené maliny si rozdrvíme na menšie. Do srdiečkovej formy nalejeme ako spodnú vrstvu čokoládu, potom posypeme malinami a zalejeme opäť zvyšnou čokoládou. Dáme do mrazničky na 2 hodiny, vytiahneme a podávame. 

 

20190207-162606-web.jpg

20190207-162808-web.jpg

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     Recepty v špeciáloch
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk