28.12.2014 DSC03649_web.jpg

Jabĺčkovo - hrušková ovsená kaša so škoricou a orechami

Chutí skvele, ideálna pre jesenné a zimné chvíle, skvele zahreje a pripraví na studený deň. Mne chutí aj v lete :-)

Počet porcií Predpríprava Príprava
2 10

Suroviny

  • 1,5 dcl šálky jemných ovsenných vločiek
  • 1 jablko
  • 1 hrušku
  • 1 PL Agáve sirup
  • 2ČL škorice mletej
  • 1 limetka
  • 2 PL olej z vlašských orechov
  • hrsť rozpučených vlašských orechov

Postup prípravy

Veľmi jednoduchý. Ošúpeme jablko a hrušku, nakrájame na kocky, zalejeme asi pol litrom vody, pridáme vločky a uvaríme kašu. Pomer voda : vločky si musíte určiť sami, niekto má rád hustú kašu, niekto riedšiu. Viete si to korigovať počas varenia. Ak je príliš hustá, dolejte vodu, ak príliš riedka, pridajte vločky. Ja mám rada takú strednú, rôsolovitú. Po uvarení pridáme Agáve, šťavu z limetky, nalejeme na taniere, posypeme škoricou a orechami a polejeme olejom z vlašských orechov.

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     Recepty v špeciáloch
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk