02.01.2018 20171218_095418_web.jpg

Kvásková obložená hrianka

Prečo si nedopriať na obed hrianku? Je to rýchle, ľahké a chutné jedlo, ktoré v tejto mojej kombinácii fakt zasýti, ale nezaťaží. Sendvič na obed je vo svete bežná záležitosť. Tak toto je "sendvič" na môj spôsob.
Počet porcií Predpríprava Príprava
1 porcia 10 minút

Suroviny

  • 1 hrubší krajec kváskového chleba
  • 1PL olivového oleja
  • 1 strúčik cesnaku
  • 1/2 balenia vegánskej nátierky Lunter  v črievku "škvarková"
  • 2 šampiňóny
  • 2 vajcia
  • 50g kozieho syra mäkkého
  • hrsť poľníčka

Postup prípravy

Vajíčka si uvaríme na polomäkko. Nakrájame šampiňóny a kratučko, asi 1 minútu ich orestujeme na štipke olivového oleja. Rozpálime si panvicu a na zvyšnom olivovom oleji opečieme krajec kváskového chleba. Cesnakom upečenú hrianku dobre potrieme. Na hrianku vytlačíme Lunter nátierku, poukladáme šampiňóny, poľníček, rozpučíme vajce a posypeme kozím syrom. Budete sa oblizovať! Mňamka ako svet!

 

20171218-095418-web.jpg20171218-095407-web.jpg

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     Recepty v špeciáloch
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk