27.12.2014 2013-05-27 10.14.35.jpg

Maková ovsenná kaša s pohánkovými vločkami a čučoriedkami

Ranný štart plný zdravých rastlinných tukov, vitamínov, minerálov, sacharidov a vlákniny. Úžasná kombinácia chutí.

Počet porcií Predpríprava Príprava
1 10

Suroviny

  • 2 PL ovsenných vločiek
  • 1 PL pohánkových vločiek
  • 1 PL maku / môže byť aj nepomletý /
  • 1 PL pohánkového sušeného mlieka
  • 1 ČL medu
  • mleté vlašské orechy
  • mandle
  • čučorieky na dozdobenie. 

Postup prípravy

Do hrnca s vodou cca 2,5 dcl vysypeme pohánkové sušené mlieko, vločky a mak a povaríme do zhustnutia. Ak je zmes príliš hustá, dolejeme vodu, ak príliš riedka pridáme vločky. Po zovretí a miernom vychladení pridáme med na osladenie. Kašu nalejeme do taniera, alebo ozdobnej misky a posypeme orechami, mandľami a čučoriedkami. Dokola polejeme medom.

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     Recepty v špeciáloch
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk