29.12.2014 DSC03471.JPG

Makovo - hruškové ovsené lievance

Prečo si lievance trošku nespestriť ? Harmonická chuť maku, hrušiek v kombinácii s Agáve je božská. O zdravom prevedení tohto receptu snáď len toľko, že klasická múka je nahradená špaldovou a vločkami, cukor nízkoglykemickým agáve a zvyšok tvoria mak a hruška.

Počet porcií Predpríprava Príprava
1 15

Suroviny

  • 4 PL jemných ovsenných bio vločiek
  • 3 PL špaldovej múky
  • 1 vajce
  • 2 PL Agáve sirupu
  • 1 kopcovitá PL maku mletého
  • štipka soli
  • 2 mäkké rozpučené hrušky
  • 2PL kokosový olej 

Postup prípravy

Všetky ingrediencie si zmiešame do hustejšieho cesta a opekáme na kokosovom oleji. Ak sa Vám bude zdať cesto tuhšie pridajte pár lyžíc napr. ovseného mlieka, ak riedke, pridajte múku. Na záver dozdobíme čerstvým alebo mrazeným ovocím a polejeme Agáve sirupom, prí. posypeme makom.

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     Recepty v špeciáloch
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk