31.03.2017 c0a08dbee270116cb0892cfa1d77c73b.jpg

Maslo z medvedieho cesnaku

Pripravte si jednu rolku, vložte do mrazničky a pridávajte do čoho Vám napadne. Do polievky, do prívarku, na chlebík, na mäso ... Tak máte vždy po ruke vynikajúce ochutené maslo.
Počet porcií Predpríprava Príprava
z 250g masla 30 minút odpočívanie masla 10 minút

Suroviny

  • 250g masla
  • 6 listov medvedieho cesnaku
  • malá hrsť petržlenovej vňate
  • štipka pažitky
  • štipka soli - každý podľa svojej chuti

 

Postup prípravy

Maslo necháme povoliť pri izbovej teplote. Medvedí cesnak a bylinky si nakrájame na drobno a primiešame k mäkkému maslu. Zabalíme do potravinovej fólie a vložíme do mrazničky. Ak viete, že maslo použijete, vložte ho do chladničky a postupne z neho odkrajujte kolieska.

 

c0a08dbee270116cb0892cfa1d77c73b.jpg

zdroj photo: pinterest

 

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     E-shop
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk