10.01.2015 DSC03932_web.jpg

Parená kari brokolica zapekaná s parmezánom, batátové pyré a marinované tofu hranolky

V tomto jedle Vám vôbec nebude chýbať príloha, ani mäso. Chute sú tak výrazné, že Vás uspokoja. Brokolica v kari verzii je výnimočná.
Počet porcií Predpríprava Príprava
1 20

Suroviny

1 hrnček mrazenej brokolice, 1 batát, 1/2 prírodného tofu syra, 1ČL kari korenia, 2PL parmezánu, soľ, 1ČL balzamiková redukcia, škorica, muškátový oriešok po štipke, 2PL olivového oleja

Postup prípravy

Naparíme si brokolicu / v parnom hrnci, alebo nad hrncom v sitku /, naparenú vložíme do zapekacej misky a premiešame s olivovým olejom, parmezánom, soľou a kari a zapečieme na maximum, kým nezačne hnednúť. Medzitým si vymixujeme v slanej vode uvarený batát spolu so soľou, škoricou a muškátovým orieškom. Tofu pokrájame na hranolčeky, namarinujeme v balzamikovej redukcii a soli a opečieme na olivovom oleji dochrumkava. Servírujeme pekne úhľadne, aby sme vyrazili každému dych smiley

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     Recepty v špeciáloch
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk