13.05.2016 20160513_094221_web.jpg

RAW čokoláda s mandľami, goji a brusnicami

Vyrobte si vlastnú čokoládu. Verte, že neexistuje nič jednoduchšie. Namixovať si ju môžete podľa vlastnej chuti a zjesť s pocitom, že viete, čo ste do nej dali a že Vám to prospeje.
Počet porcií Predpríprava Príprava
pripravené v okrúhlej forme o priemere cca 24cm 60 minút

Suroviny

  • 1 hrnček roztopeného kakaového masla
  • 7 PL kakaového prášku (ideálne v RAW prevedení)
  • 1ČL FIT koření (čoko-koko chilli)
  • 4PL tekutého sladidla (med, javorový sirup, topinamburový sirup)
  • štipka soli
  • podľa chuti množstvo sušených brusníc
  • podľa chuti množstvo sušených Goji
  • podľa chuti množstvo surových mandlí

Postup prípravy

Kakaové maslo si roztopíme v miske nad parou. Pridáme kakao, sladidlo, soľ a FIT koření čoko-koko chilli. Korenie veľmi pekne dochutí čokoládu. Poriadne premiešanú zmes vylejeme do formy vystlanej papierom na pečenie. V tejto fáze si na vrch čokolády poukladáme, čo máme radi. Ja som sa rozhodla pre kombináciu mandlí, goji a brusníc. Vložíme do mrazničky a mrazíme aspoň 1/2 hodinu. Vytiahneme, nalámeme a servírujeme. Čokoládu skladujeme v mrazničke, alebo v chladničke. Vydrží, kým ju zjete smiley.

 

20160513-094221-web.jpg20160513-094250-web.jpg

Hlavné menu

     Úvod
     Zdravé recepty
     Články
     RAW kurzy
     E-shop
     Kontakt

     Partneri

Kontakt

     Zdravie na tanieri s.r.o.
     Cyklistická 17
     040 01 Košice

 

     e-mail: info@zdravienatanieri.sk