Povolená večera pre všetkých Vás, ktorí si dávate pozor na líniu, alebo ste v štádiu zhadzovania prebytočných kíl. Aj takto môže vyzerať večerné jedlo.
Počet porcií:
6 ks jednohubiek Čas prípravy: 15 minút Náročnosť: 1 (zo 4)
Ingrediencie
6 koliesok bielej reďkovky
6 koliesok cukety
1PL masla Ghee
poriadna hrsť listov poľníčka
soľ a korenie podľa vlastnej chuti
6ČL pesta z medvedieho cesnaku
Pesto z medvedieho cesnaku:
10 - 12 lístkov medvedieho cesnaku
4PL olivového oleja
1/2 hrnčeka strúhaného parmezánu
2PL slnečnicových semiačok
štipka soli
Postup prípravy
Začneme cuketou. Nakrájame ju na kolieska, rozpálime panvicu a opražíme si ju z každej strany asi 1 minútu na masle Ghee, osolíme ju. Nakrájame si bielu reďkovku na kolieska a postupne vrstvíme - reďkovka, poľníček, cuketa, pesto. Kľudne môžete dať pesto aj medzi reďkovku a cuketu, nič tým nepokazíte. Jedlo môžete podávať na studeno ako skvelé jednohubky pre návštevu, alebo jednoducho len tak zobkať, ako chutnú večeru.
Raňajkové kaše
Vyberte si zdravú raňajkovú kašu pre ráno plné energie.